23 Mart 2016 Çarşamba

"Vazgeçmeyeceksin değil mi?" Kartal Eddie 1 Nisan'da Sinemalarda!


"Eddie the Eagle" Türkçe adıyla "Kartal Eddie" 1 Nisan 2016 Tarihinde vizyona girecek. Biz de film hakkında merak edenler için bir yazı hazırladık. Filmin fragmanını merak edenler filmin Türkçe alt yazılı fragmanına buradan ulaşabilirler.


Film;Britanyalı kayakla atlamacı Michael Edwards'ın hayatından uyarlandı ve Eddie Edwards'ı Taron Egerton başta olmak üzere üç farklı oyuncu canlandırdı.Taron Egerton ile başrolü paylaşan kişi ise Eddie'nin Calgary Olimpiyatlarına hazırlanması için yardım eden Bronson Peary adında eski bir kayak atlamacıyı  canlandıran Hugh Jackman.
 

 


Ancak Hugh Jackman'ın oynadığı Bronson Peary gerçekte Eddie Edwards'ın antrenörü değil,kurgusal bir karakterdir.



Film;Atletik bir vücuda sahip olmayan Eddie'in,olimpiyatlarda yarışma hayali için bir çok spor dalı deneyip şans bulamamasının ardından son olarak şansını kayakla atlama dalında denemesi üzerine  yaşadıklarını anlatıyor.





105 dakikalık film; 20th Century Fox & Lionsgate iş birliği ile çekildi.



Filmi oldukça popüler olmasını sağlayan ve sporseverlerin dışında da kitlelere ulaşmasını sağlayan Taron Egerton'ın haricinde Hugh Jackman,Jim Broadbent ve Keith Allen gibi oyuncuların da filmde yer alması oldu.



Kartal Eddie filmi şu an için IMDB'den 7,6 Rotten Tomatoes'tan ise %76'lık bir oy oranına sahip.


Eddie Edwards konulu filmde idölü Matti Nykanen olmadan olur mu? Filmde Matti Nykanen'i İsveçli oyuncu Edvin Endre canlandırdı.

Filmin başrol oyuncuları Taron Egerton ve Hugh Jackman film için özel "Thrill Me" adında bir şarkı seslendirdiler


İmkansızlıklar arasında inanmayı, mücadele etmeyi,kazanmak ya da kaybetmek gibi konuları ele alan bu filmi mutlaka izleyin.





"Bana bir İngiliz kayakla atlamacı söyle. Ben. Eddie Edwards"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder